Одштампајте ову страницу
Руске железнице ангажују српске компаније на реконструкцији
30 мар 2016
Вести

Руске железнице ангажују српске компаније на реконструкцији

Компанија Руских железница "РЖД Интернешенел" наставља да ангажују српске компаније за извођење радова на реконструкцији железничке инфраструктуре Републике Србије, саопштила је та компанија.

Тако су 22. марта потписани уговори за извођење низа грађевинско-монтажних радова са "МБА-Ратко Митровић Нискоградња" д.о.о. Београд и "Енергопројект-Нискоградња" а.д. Београд, наводи се у саопштењу.

У складу са потписаним споразумима, компаније-подизвођачи ће изводити радове на геодетском обележавању, низу грађевинско-монтажних радова на реконструкцији земљаног планума, уградњи одвода за воду, изградњи перона, прилазних путева, преносу и заштити каблова и објеката на јужним деоницама европског Коридора 10, чију реконструкцију "РЖД Интернешнл" отпочиње у најскорије време.

"МБА-Ратко Митровић Нискоградња" ће извести наведене радове на деоницама винарце-Дјордјевли (15км) и Бујановац-Букаревац (преко 13км), а "Енергопројект-Нискоградња" - на деоници Врањска Бања-Ристовац (преко 17км), саопшто је "РЖД интернешенел ".

Почетак радова на прве две деонице планиран је за април 2016. године.

 

 

Извор Тањуг 

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux