slideshow

Блог

Актуелности

11 јул 2015
Вести

ПОЗИВНИ ЦЕНТАР И ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА ЗА ПРАВИЛНУ ПРИМЕНУ ЗАКОНА О ПЛАНИРАЊУ И ИЗГРАДЊИ

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој (НАЛЕД) и уз подршку USAID-а организује рад позивног центра којим би се унапредило спровођење Закона о планирању и изградњи.



Позивни центар би требало да пружи релевантне информације свим заинтересованима, у циљу бољег разумевања и правилне примене одредаба Закона о планирању и изградњи. Бројеви телефона позивног центра су: 011/40-43-190, 011/40-43-191 и 011/40-43-192.

У оквиру пројекта позивног центра, постављена је и интернет страницаwww.gradjevinskedozvole.rs на којој се могу пронаћи одговори на најчешће постављена питања у вези са одредбама Закона о планирању и изградњи, као и пречишћен текст Закона, подзаконски акти и други документи релевантни за област грађевинарства.

Министарство се нада да ће почетак рада позивног центра и постављање посебне интернет странице омогућити грађанима да на лак и брз начин дођу до свих информација које се тичу примене Закона о планирању и изградњи.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux