slideshow

Блог

Актуелности

16 јул 2015
Вести

РАСПИСАНА ЈАВНА НАБАВКА ЗА ИЗГРАДЊУ МОСТА ЉУБОВИЈА-БРАТУНАЦ

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре објавило је у четвртак, 09. јула 2015. године, Позив за подношење понуда у оквиру јавне набавке за изградњу моста Љубовија-Братунац. Позив ће бити отворен до 18. августа, кад ће бити изабран понуђач са којим ће бити потписан уговор.
 
Избором извођача радова упоредо са израдом пројекта за добијање грађевинске дозволе, који је у току, стичу се услови да изградња моста на Дрини буде започета већ на јесен ове године.
 
Укупна вредност радова је 12 милиона евра, од чега је учешће Србије нешто више од шест милиона евра, а остатак финансирају БиХ и Република Српска. Србија ће финансирати израду комплетне планске и техничке документације и изградњу моста са приступном саобраћајницом, БиХ изградњу објеката на граничном прелазу, а Република Српска приступне саобраћајнице на територији БиХ.
 
Конкурсна документација за подношење понуда може се преузети на порталу Управе за јавне набавке portal.ujn.gov.rs и на интернет страници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, www.mgsi.gov.rs.
Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux