slideshow

Чланови

Како постати члан ?

Привредна комора Грађевинске индустрије Србије отворена је за приступ свим компанијама чија је делатност из области грађевинарства. Регистрацијом и чланством у комори обезбедите Вашу промоцију и омогућите другима да сазнају које услуге нудите и предтавите предности сарадње са Вама. Наша обавеза је да заштитимо Ваше интересе, али и да укажемо како да унапредите Ваше пословање.

Постаните члан Привредне коморе Грађевинске индустрије Србије и заузмите место које Вам припада. Искористите све погодности које пружамо за наше чланове како бисте пословали сигурно. Остварите пословне контакте са компанијама из области грађевинске индустрије у земљи и иностранству.
Постаните наш члан брзо и једноставно, у 3 корака!

Попуните формулар

Попуните формулар уношењем основних података о Вашој компанији. Добићете поздравну поруку путем Е-поште да сте успешно попунили формулар за чланство.

Опустите се и сачекајте

Убрзо ћемо Вас контактирати ради достављања уговора који је оверен и потписан од стране коморе на Вашу оверу и потписивање. Након тога доставите нам лично или путем поште два примерка овереног и потписаног уговора.

Уживајте у свим погодностима које пружа чланство

Након тога добићете потврду да сте члан коморе. Од тада можете користити све предности чланства.
Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux