slideshow

Блог

Актуелности

08 сеп 2015
Вести

ПОСАО ЗА 1.000 НЕИМАРА

НЕИМАРИ Новог Сада и околине не морају да страхују за посао наредне две године. Бар њих 1.000, када заживе планови компаније "Галенс инвест", биће ангажовани на изградњи вишеспратнице, површине 45.000 квадратних метара, која би могла да постане још један од симбола Новог Сада. Ова инвестиција вредна је чак 50 милиона евра.

 

 

Према речима Александра Галића, директора компаније "Галенс инвест", чим пристигну све неопходне дозволе, а највероватније већ крајем године, кренуће и радови на изградњи пословно-стамбене зграде.

Овој инвестицији се радују и у Самосталном синдикату грађевинаца Новог Сада, јер подразумева да би број запослених, у овој грани, у Новом Саду, могао да се повећа за трећину.

- Верујемо да ће ангажованим радницима бити плаћени сви порези и доприноси, односно, да ће се и на тај начин новац вратити у буџет - истиче Јосип Модић, председник овог синдиката. - Чињеница је да је одлазак у стечај великих грађевинских компанија, пре свега "Будућности" и "Неимара", оставио много грађевинаца без посла, тако да је свако запошљавање, а посебно овако велико, добро дошло.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux