slideshow

Блог

Актуелности

26 сеп 2015
Вести

"W Hotеls" уз обалу Саве

Компанија "Београд на води" склопила је јуче споразум са америчком фирмом "Starwood Hotels & Resorts Worldwide" око реализације пројекта једног од најлуксузнијих хотела на свету. Реч је о "W хотелу", чија изградња почиње 2016. године, а први гости ће у њему преноћити 2019. када се планира отварање.

Реномирани бренд, категорије - пет плус звездица, имаће 120 стилизованих соба и апартмана, 450 квадрата модерног простора за конференције и догађаје, малопродајне објекте, ресторане, барове, пословне просторије, паркове и просторе за опуштање. Луксузна здања на десној обали Саве, имаће и резиденцијални део, где ће се налазити 165 станова величине од 55 до 100 квадрата.

- Српска престоница је узбудљив град који се развија и сјајна је туристичка дестинација у Европи. Ми се радујемо привлачењу и локалних и међународних гостију у "W Belgrade" - изјавио је Мајкл Вејл, председник компаније "Starwood Hotels & Resorts" за Европу, Африку и Блиски исток.

Према речима Николе Недељковића, генералног директора "Београда на води", долазак водећег светског бренда, доказ је туристичког потенцијала Београда и Србије. Хотел "W Belgrade", зидаће се поред прве две стамбене куле, чија изградња почиње за три дана.

"W Hotеls" широм света има 46 хотела и одмаралишта, укључујући 17 брендираних стамбених зграда. Објекте са пет плус звездица, имају углавном на најатрактивнијим локацијама на планети. Интересантно, у Европи имају само седам објеката и то у најважнијим економским центрима - Паризу, Барселони, Санкт Петербургу, Истанбулу, Лондону и у швајцарском Вербиру. Хотел у Београду биће први у овом делу Европе.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux