slideshow

Блог

Актуелности

21 јул 2015
Вести

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ГРАДЊУ БРЗЕ САОБРАЋАЈНИЦЕ НОВИ САД - РУМА

Јавни позив за идејни пројекат и израду техничке документације за фрушкогорски коридор, односно за брзу саобраћајницу Нови Сад-Рума расписан је 20.06. а градња наведене деонице, дужине 37,18км, треба да почне до јуна следеће године, изјавила је министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић.

 

"Са покрајином смо направили договор, обезбедили новац у буџету за овај јавни позив и очекујем да ће он средином септембра да резултира потписивањем уговора, као и завршетком комплетне документације до марта следеће године. Можемо са сигурношћу да кажемо да до јуна следеће године почиње изградња брзе саобраћајнице Нови Сад-Рума, што је веома важно јер је то пројекат о коме се прича годинама", рекла је Михајловић.

 

Конкурсна документацијасе може преузети електронским путем са интернет странице www.mgsi.gov.rs Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и са Портала јавних набавки www.portal.ujn.rs

 

Јавно отварање благовремено достављених понуда ће извршити Комисија за јавне набавке, у понедељак 19.08.2015. године, у Београду, Немањина 22-26, у свечаној сали на другом спрату са почетком у 12 часова.

Више из ове категорије

О блогу

Donec volutpat nibh sit amet libero ornare non laoreet arcu luctus. Donec id arcu quis mauris euismod placerat sit amet ut metus. Sed imperdiet fringilla sem eget euismod. P

Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux